Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sun Medic Invest Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment natural crestere imunitate Imunice
18 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Imunice conţine 5 extracte naturale, cu acţiune dovedită de îmbunătăţire a imunităţii, atât la copii cât şi la adulţi: Emblica officinalis, Azadirachta indica, Tinospora cordifolia, Ocimum sanctus, Curcuma longa.

Extractele de plante din compoziţia IMUNICE au următoarele acţiuni:

• stimulează fagocitoza
• cresc producţia de interleukine
• cresc activitatea celulelor NK
• activează limfocitele TH1
• puternică acţiune antioxidantă şi de neutralizare a radicalilor liberi (prin conţinutul crescut de vitamina C şi peroxid dismutază)
• efecte antiinflamatorii
• efecte antibacteriene, antivirale şi antifungice nespecifice

Emblica officinalis (Amla), cunoscută în India sub denumirea de Amla, este una din cele mai bogate surse naturale de vitamina C. Alături de vitamina C, fructele de Amla conţin minerale (printre care calciu, fier şi fosfor), substanţe proteice, carbohidraţi, taninuri şi pectine. Prezenţa taninului protejează vitamina C de procesul de oxidare. Extractul de fruct uscat de Amla are proprietăţi antioxidante puternice, de neutralizare a radicalilor liberi, prin care frânează procesele de îmbătrânire din organism, imunomodulatoare, asigurând rezistenţa organismului împotriva infecţiilor, digestive, pro-coagulante, hipolipemiante, de prevenire a aterosclerozei.

Azadirachta indica (Neem), prin continutul foarte ridicat de acizi grasi nesaturati si de compusi rezinici de natura terpenica (azadiractina, nirubina) stimuleaza si protejeaza sistemul imunitar al organismului, fiind deosebit de eficient si in toxiinfectiile alimentare. Totodata, actioneaza ca tonic general, antiseptic si antiiflamator, cat si ca antireumatic si antiartritic.

Putine plante din flora mondiala pot concura cu aceasta margusa (Azadirachta indica), considerata in medicina traditionala drept “cel mai puternic purificator al sangelui. Este indicata in gripa, in infectiile bacteriene (are efect antiviral si antibacterian puternic), precum si in bolile de piele, unde poate face adevarate miracole. De asemenea, conform unor studii recente, aceasta planta are o actiune imunomodulatoare exceptionala, fiind o speranta in tratarea poliartritei reumatoide, a lupusului eritematos sistemic, precum si a glomerulonefritei acute.

Tinospora cordifolia (Giloy) din compozitia produsului contine principii active care maresc rezistenta organismului la infectii. Mareste capacitatea organismului de autoaparare impotriva infectiilor. Completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul bolilor recidivante.

Tinospora cordifolia are acţiuni imunostimulatoare, de regenerare a celulelor betapancreatice, efecte tonice, diuretice şi de stimulare hepatică. Contribuie la menţinerea glicemiei la nivel normal.

Ocimum sanctus (Tulsi)/Busuiocul are proprietati antiseptice intestinale, antispastice si tonice, Toate aceste proprietati se bazeaza pe compozitia chimica a uleiului volatil din busuioc, obtinut prin antrenare cu vapori de apa. Extractul de Ocimum sanctum are efect vasodilatator.

Curcuma longa (Haldi) are efect antioxidant, antiinflamator, antitumoral, neuroprotector, protector al ficatului, colonului, sistemului digestiv, ÅŸi de control al colesterolului.

Extrasul din Curcuma longa, contine curcuminoizi (incluzind curcumin, demetoxi-curcumin si bisdemetoxi-curcumin) care sunt antioxidanti foarte puternici ÅŸi au actiune de tonic natural pentru ficat si sistemul gastrointestinal, regleaza tensiunea arteriala, neuroprotectoare, mentin sanatatea sistemului cardiovascular in special prin dizolvarea colesterolului de pe arterele sanguine, antioxidanta de anihilare a radicalilor liberi in special pentru sistemul digestiv, actiune benefica in bolile degenerative (scleroza, dementa, dementa senila, scleroza multipla), anticancerigen, antitumoral.
Din Gura in Gura